Sergik писал(а):Сьогодні получив повідомлення від Анатолія, що нарешті отримаю свій заказ! У спілкуванні ще більше зрозумів що людей відданих своїй справі дуже мало. Дякую за золоті руки і людяність в не легкий час, Вашу думку Анатоліє про багато маштабне виробництво готовий підтримати і допомогти з фінансової сторони. Честь і хвала трудягам!

Максим87 писал(а):Саша, не совсем понимаю что произошло?! Напишите конкретнее в чем проблема, я думаю всем будет интересно?!

Sergik писал(а):Максим87 писал(а):Саша, не совсем понимаю что произошло?! Напишите конкретнее в чем проблема, я думаю всем будет интересно?!
Та що там пояснювати, закрутився Анатолій і сам запутався у своїх заказах. Я проплатив 20 кг а отримав лише 10, на прохання Анатолія трішки почекати я почекав близько місяця у неділю созвонились дріб була, до оплачених 10-и кг попросив ще 15 у відповідь почув "без проблем", а по факту прийшло знову лише десять тай не того номеру що я просив.
Дріб дійсно хороша, стріляю його виробництвом три роки, після сьогоднішньої телефонної розмови зясувалось що прийдеться ще трохи почекати. На сусідніх форумах читаю, що Анатолій багато кому обіцяв, а резервів не дотримувався віддавав продукцію тому хто її заберав з дому. Ну якось так.

Sergik писал(а):Максим87 писал(а):Саша, не совсем понимаю что произошло?! Напишите конкретнее в чем проблема, я думаю всем будет интересно?!
Та що там пояснювати, закрутився Анатолій і сам запутався у своїх заказах. Я проплатив 20 кг а отримав лише 10, на прохання Анатолія трішки почекати я почекав близько місяця у неділю созвонились дріб була, до оплачених 10-и кг попросив ще 15 у відповідь почув "без проблем", а по факту прийшло знову лише десять тай не того номеру що я просив.
Дріб дійсно хороша, стріляю його виробництвом три роки, після сьогоднішньої телефонної розмови зясувалось що прийдеться ще трохи почекати. На сусідніх форумах читаю, що Анатолій багато кому обіцяв, а резервів не дотримувався віддавав продукцію тому хто її заберав з дому. Ну якось так.

bmwersia писал(а):Sergik писал(а):писи---вот и Вы Сергей,высказались и всеравно заказали еще 21 кг дроби..
поступит оплата--пакую посылку и отправляю.

Sergik писал(а):bmwersia писал(а):Sergik писал(а):писи---вот и Вы Сергей,высказались и всеравно заказали еще 21 кг дроби..
поступит оплата--пакую посылку и отправляю.
У спілкуванні народжується ІСТИНА, якби не висказався то не відбулосяб порозуміння із проплатами із заказами, тай у свому висказуванні я стверджував що ніякої дробі не хочу, крім Вашої. Тай ладно хорош розводити дімагогію.
p.s. Дріб класна, Анатолій людина порядна (кожен із нас може запрацюватись), проплату зробив за 21 кг, чекаю. Всім удачних охот!

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2